Trappklättrande

Idag var jag inne på Växjö kommuns kommunkontor. Det är inte lika fancy som Högsbys, men det är svårt att slå det. Hade någon frågat mig om vad man skulle se i Högsby så hade kommunkontoret varit med på den listan, som i övrigt inte hade varit så omfattande. Börjar iaf att hitta inne i Växjös kommunkontor vilket är trevligt. De behöver inte anstränga sig att hjälpa mig ut. "Jag hittar ut, inga problem" säger jag och dem ler och är glada över att slippa gå ut med mig.
Hur eller hur trodde jag att jag skulle få leka med hissen igen. Men till min förvåning blev jag hämtad nere i receptionen. Jaja, får väl åka från andra våningen då tänkte jag och inte först ner en våning för att sedan sätta kurs mot högre höjder. Men nej, mannen tycker vi ska ta trapporna upp till våning sex. I början pratade vi men pratet tog slut när vi började flåsa i mun på varandra. Vi fick på fjärde våningen se oss besegrade och sluta prata helt och istället fokusera på att överleva till våning sex. Väl uppe tror jag att både han och jag kände lättnad mer än triumf.

Nu sitter jag dödstrött och lyssnar på Gus Black, låten Long Beach som jag måste ge tummen upp för.  Annars försöker övertala mig själv att sammanställa intervjuer. Dock lockar Alias.

Kommentarer
Postat av: Sara

Var det Gunnar som flåsade? ;)

2009-05-15 @ 20:07:07
URL: http://sassasinstans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0