En kväll med Hanneschh

Min dag börjar lida mot sitt slut. Jag har varit på VESPAmöten och har blivit utsedd till tillförordnad informationsutskottsordförande. Stadgar är ganska roligt att tolka ibland måste jag erkänna. Hanna på kåren har kanske inte fel trots allt. Efter detta tog jag med mig Hanneschh hem för lite socialisering och häng under kvällen. Vi kokade pölse och åt samtidigt som vi kollade på handbollsmatchen. Hanneschh konstaterade tidigt att Kroatiens spelare bara var låtsatsitalienare och jag var beredd att hålla med en bit in i matchen när vissa kroater såg ut att dö i situationer. Hanneschh erkände att han inte var så insatt i konsten handboll. Jag var beredd att hålla med när jag såg honom leka med min tygboll där han gång på gång var nära att spilla ut vattenglas och riva min lägenhet.
Efter matchen förde vi bara vettiga diskussioner jag och Hanneschh. Rebecca kom förbi och lämnade en present som jag ska ta med mig hem till den nyfödda, snäll tjej Rebecca.
Nu ska jag varva ner med lite serier innan jag ska upp för att åka in till stan och äta en sofistikerad frukost med Hanneschh. Planen är att vi ska köpa varsin DN och sen ha pipa i munnen och nicka och humma lite åt varandra emellanåt. Sen bär det av till systemet och inhandlande av fiskare (Här vet många hur min och Hanneschh kväll kommer sluta imorgon) och 1 eller 7 öl. Rockabillytema it is.

Konversation mellan mig och Hanneschh under handbollsmatchen:
- Nic. Vet du vem som har fulast frisyr av tränarna i Sverige?
- Staffan Olsson.
- Nej. Ola Lindgren?
- Men Staffan Olsson har ju sjukt fult hår och det borde vara han.
- Nej, Ola Lindgrens frisyr borde vara OLAglig.

Varpå Hanneschh börjar gapskratta och sin komik och gör en hög high five med sig själv.



Såhär glad var han ikväll med ett tag. Iaf de tagen då han inte hade tappat tron på mänskligheten eller iaf hade glömt att han hade det.

* Till den som kommenterade att min systerbror var min bror. Jag tycker du har helt rätt i frågan och jag säger inte emot dig. Kanske ett uttryck som man borde använda mer om man är sur på sin bror?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är väl en kväll med Hannes?

2009-01-23 @ 15:27:29
Postat av: hanna på kåren...

... har nästan aldrig fel!

2009-01-25 @ 11:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0