Mycket i huvudet

Syster på BB och jag kan inte annat vara än orolig. Man ser alltför lite att det går bra med födelser utan allt som uppmärksammas är när det går dåligt (sorgliga sjukhusserier iaf). Jag har mina tankar hos min syster ikväll. Låter nästan lite blödigt men ack så är det.

Det andra jag vill ta upp är huruvida man ska stå för sina åsikter vilket jag har fått kritik emot mig efter dagens kårfullmäktige, vilket jag sitter i för VESPA (Europaprogrammets programs förening). VESPA är ett politiskt obundet val som anser sig studentpolitik ska just handla om studentpolitik. Idag uppkom en motion som jag valde att inte ställa mig på någon sida av när den beredes i kårstyrelsen och valde helt sonika att avstå min röst där. Dels hann jag tänka över frågan en vecka samt blev jag irriterad på vissa uttalanden på FUM (kårfullmäktige) och valde att ställa mig på en sida. Undrar iofs om någon av er som läser min blogg bryr er om det här men jag kände att jag ville berätta det på något sätt. Kanske mest för att jag inte orkar vara social ikväll och berätta för någon annan.

Internet is for porn.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Grattis! Och skönt att dina nerver kan få vila.

Tycker du gjorde väldigt bra ifrån dig på FUM.

kram

2009-01-21 @ 23:14:38
Postat av: Sara

Vet inte om det är min kommentar på min blogg som du åsyftar, men iaf så vill jag veta att jag läst det här även om jag gärna hade sett en hetare debatt i talarstolen igår.



Jag håller dock fortfarande fast vid att kåren just ska driva studentfrågor (dvs utbildningskvalitet och underlätta för studentföreningar), vilket jag tycker går stick i stäv med åsikten att samtidigt vilja avskaffa fribeloppet. Men det är ju bara jag. Alla har rätt till sin åsikt.

2009-01-22 @ 10:49:13
URL: http://sassasinstans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0