Medan Bomberna Faller - Björn Afzelius

Medan bomberna föll åt jag en väldigt god pizza några kvarter bort. Jyri försökte göra sig förstådd på italienska då det var en italiensk restaurang. Det var en imitation som antagligen skulle föra upp honom till "den fjärde bästa" enligt Brad Pitt. Det slutade iaf med att han inte fick in den salladen som han försökte beställa.

Situationen här i Bangkok börjar bli allt mer orolig. Nu är det faktiskt lite oroväckande nära känns det som. Även om demonstrationerna och de hemska händelserna hålls till de specifika platserna så börjar man undra hur detta kommer fortlöpa. Premiärministern har efter misslyckanden att fånga in ledarna för röd-skjortorna (en firades ner med rep från ett hotell, en annan klättrade upp i ett träd) så har han nu givit ansvaret till millitären här att se till att denna demonstration avtar. Millitären har börjat ladda sina farliga vapen med riktig ammunition nu.

Nu ska ni dock inte vara oroliga för mig då jag har samlat på mig smeknamnet Berget och står stadigt på jorden.
Min dygnsrytm är som vanligt helt förstörd. Denna gången skyller jag på the Office samt Champions Leauge. Det är dock inte konstigt då det enbart går att göra något under kvällarna/nätterna här numera. På dagarna är det bara för varmt. Uppemot 40 grader var dag och tro mig ni där hemma i aprilvädret att det är inte så kul som det låter med sol och värme.

Har hört att jag har fler läsare uppe i norrland och att en skulle vara en "städtant". Därför sänder jag ut en speciell hälsning till dessa!

Guldregn - Lorentz & M. Sakarias

Mycket har hänt den senaste tiden. Först hade jag besök från Paradiset i två veckor vilket var mycket trevligt. Allt från resor till öar, elefantridning till utekväll på Khao san Road. Jag är mycket nöjd med besöket och hoppas att Mange Vansinnig och "den levande kompassen" njöt tillvaron här.Under den här fiskmassagen höll nog hela Bangkok andan. Det gav skrik från Gabbe och skrattsalvor från mig och mor min.

Efter det att de lämnat landet, i rättan tid skall tilläggas, begav jag mig till Singapore. Jag var nog den största sopan de sett då det inte finns så många sopor där. Jag hälsade på min diplomatvän Nullah och gjorde stan ett par gånger. Det är ett mycket intressant land, eller enligt många där är det inget land utan en ö...

Väl tillbaka i Bangkok så har nu i princip ett mindre inbördekrig utbrutit. Röd-skjortorna med Thaksins pengar i ryggen kräver att den nuvarande regeringen avgår och att det ska bli nyval. Detta har hållit på ett bra tag men nu har det blivit våldsamt då folk dör eller skadas. Många flyr staden och här sitter jag. Berget tar ställning och kämpar mot problemen och jobbar för demokratin som råder här (enligt min lärare i politik).

Hör ni inte av mig på länge så har jag antagligen blivit tagen som gisslan. Mor du får nog spara pengar om du vill lösa ut mig för jag tror de värderar mig högt.

RSS 2.0