Back on track

En sommar börjar lida mot sitt slut och jag har styrt min kosa tillbaka mot Växjö. Bloggandet har legat på hyllan under sommaren vilket har varit ganska skönt. Sommaren har dock erbjudit mig lyckliga stunder samt en provsmak på arbetslivet.

Josefin och Patrik (aka Nisse eller Husebytrollet) har blivit föräldrar till en stor gosse vid namn Ludvig. Det är en krigare som kommit till världen som antagligen har många stordåd att utföra som jag ser med spänning fram emot. Grattis hörrni!

Uppladdningen på Campus har börjat nu. Det är ett halvår kvar och det är väl i princip vad jag känner att jag har kvar att ge här. Jag kommer inte ligga på latsidan utan satsa fullt ut på alla viktiga och "viktiga" saker här.
En oslagbar kvartett bestämde sig för att ta tag i uppladdningen på bästa tänkabara sätt. Jag, Hannes, Markus och Palo da Pimp började med att åka genom vårt avlånga land över med båt från Helsingborg och sen blev allt svart och vi var i Tyskland. Där inhandlades diverse alkoholhaltiga drycker som ska rädda mig från att bli en torrboll under hösten. Resan tillbaka innehåll ett svart hål när vi reste från Tyskland och huxflux var vi i Helsingborg.
Så nu saknar jag bara ett barskåp som jag hade hoppats Aspenflax skulle ha byggt till mig vid det här laget.

"Av 35 personer måste det ju finnas en med dåligt självförtroende!?"

Härliga stunder väntar och jag är redo.

RSS 2.0