Tystnad

Nullah satte igång min brandvarnare igår genom att vara genomusel på att göra popcorn. Panik uppstod och det slutade med att jag slet ner hela brandvarnaren. Det hade varit fruktansvärt roligt om vi hade varit fulla när detta inträffade och se vad som hade hänt då.

Idag har jag varit produktiv. Jag har skrivit och skickat in en idéskiss till min kandidatuppsats. Jag har även uppdaterat VESPAs hemsida.

Den här dagen ger mig gott samvete att lägga mig i soffan och slappa hela kvällen lång. Det är en s.k. SOP i mitt liv just nu nämligen.

Man kan om man läser mina tidigare inlägg dra paraleller till Bullen tydligen...


Bortom Månen & Mars - Totta

Igår valde jag att svida om till festligheter och ta mig ut i nattlivet här på campus. Kosan styrdes mot Stallet där jag har några saker att förtälja. Först var det en croupier som hetsade både mig och starkAlle att spela mer. Det slutade med att jag skulle försöka vara tuff (är nog lite av en flaw hos mig) och satsade på alla rutor en runda vilket gick käpprätt åt helvete. Det andra som hände var ett ålderstecken. En av mina gamla fotbollsskoleelever har börjat här märkte jag igår. Hans fotbollskunskaper var begränsade dock hade han en fin vänsterfot. Först kände jag mig bara gammal men sen log jag inombords när han raggar upp en tjej mitt framför min polare. Fantastiskt roligt.

Natten avslutades hos starkAlle som bjöd på oxpytt samt Family Guy. Nu tror ni kanske det slutar här men icke. Sent på natten får jag prata med den legendariske, som nu inte längre är en myt, Jake the snake. Verkar vara en härlig kille som gillar att plocka bär.

Idag har jag gjort den heliga tippningen som ska ge mig och Sakkou pengar att bada i! Vänta bara.

Choices - Xavier

Inatt innan jag somnade bestämde jag mig för att inte sätta klockan till imorgon då det första jag skulle göra var att vara på ett möte klockan 13. Nöjd över mitt beslut lade jag mobilen på laddning utom räckhåll för mig från sängen.
Trodde även jag spöade Hans, nytt smeknamn för den tidigare kända Hanneschh, i att vara uppe sent vilket jag fick se mig slagen i ordentligt. Första gången jag vaknar känner jag mig utvilad. Oklart vad klockan är väljer jag att slå på TV för att se om nyhetsmorgon kan visa mig tiden. Det är dock ingen nyhetsmorgon på TVn. Jag går upp och hämtar mobilen. Klockan står då på 12:58. Kaos i huvudet utbryter och jag måste springa till mötet. Optimal morgon nej.

Allt går som i cirklar utan att jag kommer någonstans just nu. Drömde inatt att jag var en poet som försökte svara på sms genom att skriva /r, det var inte lyckat och ett bevis på att mitt tidigare liv sitter kvar.

Ikväll ska jag satsa på en konjak till mitt kaffe samt ett litet chokladhjärta. Jag ska avnjuta detta till att se första avsnittet i Prison Break.

When the student becomes the master

Vit helg och jag känner mig som ung på nytt. Svininfluensan går på campus men jag tror och hoppas att jag är immun mot denna sjukdom.
Helgen tillbringades i Paradiset a.k.a Högsby. Det var släktkalas då min systerdotter Filippa fyllde år. Som gudfar och morbror kände jag plikten att ge henne det hon ville ha, nämligen en rosa prinsessklänning.

På kvällen kom Gabbe, som numera tituleras som den tredje sonen i familjen Bergeskans, och vi spelade alfapet. Jag har under min ungdom fått se mig krossad, gång efter annan, av min mor i detta spel. Nu har dock eleven gått om mästaren. Det smärtar antagligen min mor oerhört och ger mig ännu mer tillfredställelse.

Idag drog även VESPAsöndagarna igång igen. Jag kan inte med ord förklara hur mycket finter, klackar, dribblingar och skott i krysset som föds där. Vi krossade våra nollor som alltid och Palm sprang mest som alltid.

Fick idag även bilderna från semestern i somras. Det var välkommet och fruktansvärt fint. Ska ge er ett smakprov.Smaka på den!

Sundare liv

Måndag och en början på något nytt. Ett sundare liv väntar och jag hoppas det ska kunna hålla i sig ett bra tag framöver. Jag kan sakna förr när allt kretsade kring fotbollen. Träningar nästan varje dag och det som ständigt prioriterades först.
Speciellt kan jag sakna grusträningarna mitt i vintern när man bävade varje gång inför träningen. Men det var något härligt att klara av träningen för att sedan få sätta sig i omklädningsrummet där ångor steg från huvuden och en back läsk togs in. Gabbes ständiga uppassande som man inte inser och värderar tillräckligt förens man slutade.

Flugan är borta och jag vann kampen. Jag har förstått att Kocken har haft det jobbigt och vill få en förklaring på den halvt utvecklingsstörda flugan. Det får han inte.

Jag och Nullah hade en hård fight på tennisbanan idag. Senast på Sivans kom det fram en kille (Emma Emma Emma Emma Emma Emma Hammarlund var det) som sett oss spela och ville berömma oss, fast mest tjejen jag spelade med.

Har förövrigt fått tag på BBCs naturdokumentärserie. Tror det var Joelbitar som sa i somras att jag skulle se dem. De verkar helt förtjusande.

Cirkeln

Hjulet har börjat rulla här nu. Skolarbete, kårjobb, fester allt är som en ond cirkel precis som kostcirkeln.
Efter att ha börjat min tredje termin på statsvetenskapen där introduktionen gick ut på att skrämma upp alla studenter så mycket som möjligt har jag nu insett att det egentligen inte är någon skillnad från tidigare terminer.

Jag har fått en ond fiende i form av en fluga som verkar vara halvt utvecklingsstörd här i min lägenhet. Jag har döpt den till Konrad i ära till den nu försvunna killen på campus som inte hade någon underkropp. Mina desperata försök att döda honom, flugan menar jag då, har varit tama. Mest för att jag inte har en flugsmällare och helt plötsligt har insett att det är äckligt att slå ihjäl flugor. Fortsättning följer på Berget vs Konrad.

Det finns chans att det kommer dyka upp klipp på nätet där jag visar de nya nollorna hur det går till att dricka strårom. Just då kändes det som en bra idé medan just nu känns det ganska ocoolt (finns ens det ordet?) Dock ska jag slå ett slag för de nya nollorna. De finns potential i dem och många av dem verkar vara väldigt roliga människor.

Jag lovade mig själv att inte ha med Hanneschh så mycket i bloggen numera. Det är dock väldigt svårt att undanhålla honom då han är en nära person i mitt liv här och att han ger så många visdomsord som även ni borde få ta del av! För någon dag sen insåg vi att Hanneschh har vader som inte liknar några andra. Tjejer skulle antagligen säga att dem är vackra medans killar skulle säga att de är onormala, mest av avundssjuka troligtvis. Men det roliga är att när Hanneschh själv berättar om sina vader så kan han i samma mening få dem till både brutala och vackra. Imponerande.

Har haft inneboende här med i form av Sakkou, Boston Johansson och 91:an Karlsson. Det är ofta fullt hus.

Saknar många människor som inte är här längre. Det är tråkigt för mig men dom har kommit ut till verkligeheten vilket antagligen roar dem. Men det finns många kvar som förgyller mina dagar.

RSS 2.0