Ett öde Campus

Mycket folk har åkt iväg från Campus nu. Det ligger ett tyst lugn och jag pendlar mellan hur skönt och hur tråkigt det är. Det har varit ett mycket roligt läsår och jag tycker det ska bli roligt att komma tillbaka till hösten. Jag känner mig inte färdig med Campus än. Tänker mycket på hur folk säger "Jag saknar inte Campus". Jag förstår dem inte. Klart man kommer sakna det, alla roliga stunder man har. Jag kommer iaf sakna Campus den dagen jag flyttar härifrån. Tiden här är lärorik och skapar en bra plattform för resten av livet.

Har haft Gabbe här på besök i två dagar. Han har sussat gott i min soffa. Han är en bra karl.

Idag spelade vi match i tennis. Jag och Allbäck vs Gabbe och StarkAlle. Matchen fick avbrytas pga regn men jag kände att vi var på gång när den avslutades...

Sommarlov?

Sommarlovet är här. Eller det känns så de första dagarna efter att denna terminen slutat. Sommarlov är något som inte finns längre tyvärr.
Min uppsats fick goda vitsord och jag trodde inte den skulle uppskattas så mycket som den gjorde. Detta är givetvis ett gott betyg och jag klappar mig själv på axeln och lägger den till handlingarna.
Jag firade detta genom att äta middag på Stallet med nya och gamla kårstyrelsen. Sedan satt ett gäng kvar där under kvällen och lyssnade på en trubardur. Det var en så kallad "open mike" där publiken skulle upp och sjunga om de ville. Jag gladde trubaduren med min närvaro och hjälpte till några låtar uppe på scenen. Han tyckte om det och gav en present i form av en maracas. Himla festligt. Sedan invaderades Stallet av antagligen minderåriga personer som förstörde allt. Det roligaste var när någon som kallades "Nyllet" skulle upp på scenen. Vi förstod varför han kallades just "Nyllet" då han såg förskräcklig ut i ansiktet.

Det ser fortfarande ut som tredje världskriget här på 206 i T1 men jag ska ta tag i det imorgon.

Jag längtar till Högsby nu.Inget stoppar Berget

Kaos i lägenheten

Det har varit mycket uppsats och lite städning under en tid. Det börjar se som när jag bodde, passande namn nog, i Sumphålet i Högsby. Kläder överallt, inga rena bestick, konstig lukt. Detta är saker som jag är van vid i mitt liv. Men nu har det lagts till ett nära stopp i avloppet för både dusch och handfat. Detta innebär att jag nu är nere på 1 ½ minuts duschar.

Nu när jag vände mig om för att se om det fanns något mer illa att säga om lägenheten såg jag boken som fått en öl spilld över sig. Boken är en lånebok. Boken är en SOU (dvs Statlig offentlig utredning). Boken kostar antagligen mer än Palo da Pimps TV. Därför har jag beslutat mig för att jag ska låna om den tills jag dör. Vem fan vill låna SOU:n 1994:2 Kommunerna, Landstingen och Europa? Jag har äntligen fått ett livsprojekt.

Fönstertittaren

Ikväll har jag tjuvkikat på mina grannar. Inte för att de hade någon erotisk tillställning utan för att de spelade World of Warcraft. Två personer som lanade och jag kunde se den enes skärm. Detta gjorde mig lycklig.

Detta får mig givetvis att minnas min tid i spelet. Hur jag som en vacker och oskuldsfull prästinna föddes i världen Azeroth. Those were the days! Alla mina stordåd går inte att skriva ner här men roligt nog har jag fortfarande kontakt med människorna jag spelade med.

Ending

Idag firade vi Hanneschh som fyller år om två veckor. Vi samlades på ängen och gav han finfina presenter. Det hela var mycket trevligt. Det skedde en oväntad händelse med. En containers innehåll började brinna. Troligtvis var det poliser där som började starta en räddningsaktion. En kille sprang i ilfart mot närmaste ställe med brandsläckare. Jag garvade under hela processen. Efter att de släckt elden i en containern som aldrig hade kunnat sprida sig stod de där och tyckte att de hade räddat hela världen. Komiskt är att efter detta hände så började det regna...

Sen blev det farvälkramar inför sommaren för the Anoraks! Allt slutade precis som i Oceans Eleven när alla splittras och man ger varandra de där blickarna "Vi ses vid nästa jobb".

Kära dagbok...

Ja då börjar jag se slutet på den här terminen på Campus. Den har rusat fort förbi och jag känner mig inte färdig här än. Uppsatsen är inlämnad och får väl se hur sågad jag kommer bli. Det var tuffare än väntat att skriva den måste jag erkänna.
Opponering på torsdag sen är jag klar.

Var på galej i lördags, sista utekvällen här innan hösten. Blev mycket trevligt även om alkoholen flödade lite för mycket. Men ni kan vara lugna, jag gjorde inte bort mig vad jag vet. Jag sjöng Life on mars på karaoke och fick applåder tror jag.

Dagen efter for jag hem till Högsby med StarkAlle i en bil utan AC. Båda svettades galet och istället för en stereo i bilen använde vi StarkAlles mobiltelefon som stereo. Det blev mest Korn eftersom StarkAlle älskar dem. Vi stannade även och plockade blommor då det var mors dag. Jag plockade blommor till min mor och han till sin flickvän. Väl hemma åkte jag upp till sommarstället och åt färskpotatis och sill. Livet har sin stunder.

Nu ser jag att jag helt plötsligt har blivit tråkig och skriver som en dagbok. Men det kan jag bjuda på.

Skulle ni gå runt med 10 000 kronor i röven en dag om ni fick dem efter?

RSS 2.0